Welkom

Klaver4ICT is groot genoeg voor continuïteit, maar klein genoeg voor betrokkenheid.

Toepassingen

 

Dataservice

Klimlink levert de procesgegevens uit glastuinbouw klimaatcomputers op een presenteerblaadje daar waar u het als gegevensafnemer maar wenst. Klimlink ontzorgt hiermee applicatieontwikkelaars, waardoor hun focus volledig kan blijven liggen bij het ontwikkelen en beheren van de eigen applicaties. De nieuwe Data Service Module is een uitbreiding op het bestaande Klimlink concept en is al beschikbaar voor minder dan € 1,- per dag.

Bedrijfsvergelijking

Klimlink is ontstaan binnen de bedrijfsvergelijking en binnen deze toepassing zijn momenteel de meeste gebruikers te vinden. Tot op 5 minuut niveau nauwkeurig kunnen de verrichtingen van collega kwekers op de voet gevolgd worden en kunnen dus ook vergeleken worden met de eigen verrichtingen. 

Oogstprognose

Klimlink levert verder procesgegevens aan het paprika oogstprognose programma Zettingswijzer, zodat de historische omstandigheden kunnen worden verwerkt in de prognose voor de toekomst.

Excel

Vanuit een standaard Excel-Sheet kunnen procesgegevens opgevraagd worden van verschillende Klimlink gebruikers, waarna middels eigen Excel functies de gewenste specifieke presentaties en berekeningen gemaakt kunnen worden.

Onderzoek

Voor het project inwendige vruchtkwaliteit paprika worden voor vijf paprika kwekers de Klimlinkgegevens middels een webservice opgevraagd uit de diverse Klimlink databases. Samen met de teelttechnische gegevens worden deze procesgegevens onderzocht en er wordt gezocht naar een relatie tussen kwaliteit van de vruchten en de historische klimaatomstandigheden.

Energie management

Klimlink levert ook procesgegevens zoals warmteverbruiken, bufferstanden aan Energie optimalisatie systemen zoals Onbalans- en APX optimalisatie regelingen.

 

 

Het laatste nieuws

12-08Spin in het web
Klimlink ontwikkeld zich als een spin in het "data-web"  
12-08LetsGrow
Klimlink koppelt aan LetsGrow  
17-02Dataservice
Dataservice brengt "Big data" voor iedereen binnen handbereik