Welkom

Klaver4ICT is groot genoeg voor continuïteit, maar klein genoeg voor betrokkenheid.

Introductie KasExcel

Klimlink Next introduceert KasExcel

Eén druk op de knop en de klimaatcomputergegevens van verschillende klimaatcomputers rollen je Excel-sheet binnen. Het is geen toekomstmuziek meer, maar het is 2015 en “Klimlink Next” maakt dit per vandaag mogelijk.

 

KasExcel is het nieuwste product uit de Klimlink keuken, die na jaren stil te hebben gestaan weer op volle toeren draait. Het omslachtige exporteren, knippen, plakken en weer importeren is met de komst van KasExcel verleden tijd, waardoor naast besparing van tijd ook de gegevens actueel zijn.

 

KasExcel gebruikers

Niet elke kweker zal er direct zelf mee willen gaan werken, maar adviseurs, onderzoekers en onderwijsinstellingen kunnen hun tijd beter gaan besteden voor de kwekers. KasExcel kan eenvoudig zonder installatie procedures worden gekopieerd, waarbij de kweker zelf bepaald welke gegevens door wie opgevraagd mogen worden. De gebruikers van KasExcel kunnen zelf berekeningen en presentaties in de vertrouwde Excel omgeving maken, welke met live gegevens van de kwekers worden gevoed.

 

Nieuwe mogelijkheden

KasExcel maakt gebruik van de Kaslink webservice, die als onderdeel van “Klimlink Next” ook voor creatieve applicatie ontwikkelaars de deur open zet om nieuwe toepassingen te maken, zonder kennis te moeten hebben van complexe internet protocollen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Het laatste nieuws

12-08Spin in het web
Klimlink ontwikkeld zich als een spin in het "data-web"  
12-08LetsGrow
Klimlink koppelt aan LetsGrow  
17-02Dataservice
Dataservice brengt "Big data" voor iedereen binnen handbereik